Dragica Roščić

dragica roscic

Rođena sam 21.03.1988. u Baškoj Vodi, magistrica sam ekonomije s naglaskom na područja ekonomskih politika i regionalnog razvoja. Diplomski rad sam radila na ekonomskom fakultetu u Ljubljani na temu „Razumijevanje primjene politike i programa u EU zemljama“.  

Koristim engleski jezik, a služim se talijanskim i njemačkim. Rad u struci započela sam 2012. godine na poslovima regionalnog, urbanog razvoja i vođenja projekata Grada Makarske. Trenutno obavljam posao voditeljice LAG-a „Adrion“ kao odgovorna osoba za provedbu EAFRD mjere izrade i provedba lokalnih razvojnih strategija na području Omiške, Imotske, Vrgorske krajine te Makarske Rivijere. Dopredsjednica sam Partnerskog vijeća za izradu strategije SDŽ, članica vijeća za izradu strategije Urbane aglomeracije Split.

Snažno sam uključena financiranje iz EU i drugih fondova te realizaciju preko 150 projekata javne infrastrukture, poduzetnika i civilnih udruga. Moje profesionalne vještine su razmjevanje makroekonomskih sustava na nacionalnoj razini, regionalnog i ruralnog razvoja na čiju temu sam autor znanstvenog i stručnog rada. Najmlađi sam kandidat HDZ-a na ovim parlamentarnim izborima.

Društvene mreže

Posjetite nas na društvenim mrežama:

    

Naš slogan

vjerodostojno