Damir Krstičević: Vaše povjerenje nas obvezuje da vjerodostojno služimo svom narodu i našoj domovini

Priopćenje Damira Krstičevića nakon izbornih rezulata.

Zahvaljujem se svim građanima koji su dali povjerenje našoj pobjedničkoj listi HDZ-a iz X. izborne jedinice ali i drugima koji su glasali za ostale liste i njihove kandidate jer upravo je to bio jedan od elementa naše borbe za samostalnost Hrvatske, demokracija. Ne moramo isto misliti ali svi zajedno trebamo dati sve od sebe za boljitak naših građana i jedine nam domovine, Hrvatske.

Bila mi je iznimna čast predvoditi listu ovih časnih i poštenih ljudi i ovom prilikom se, u svoje i njihovo ime, zahvaljujem svim članovima našeg stožera, svim volonterima, promatračima, mladeži HDZ-a i svima koji su aktivno sudjelovali u predizbornoj kampanji i izbornom procesu kao i medijima na kvalitetnom i objektivnom izvještavanju jer su na taj način pomogli našim građanima da sagledaju točke programa stranaka, uvide ključne razlike i lakše odluče kome će dati svoje povjerenje.

Posebno bih se zahvalio mojim suborcima iz 4. gardijske brigade, njihova podrška mi je puno značila, kako u moralnom tako i u operativnom smislu.

Povjerenje koje ste nam dali, obvezuje nas da ga ne zloupotrijebimo već da svi zajedno vjerodostojno i ponizno služimo svom narodu i našoj Domovini.

Društvene mreže

Posjetite nas na društvenim mrežama:

    

Naš slogan

vjerodostojno