(VIDEO) Održana završna presica liste HDZ-a za X. izbornu jedinicu u Splitu

U sjedištu HDZ-a u Splitu danas je održana završna presica liste HDZ-a za X. izbornu jedinicu u Splitu.

Damir Krstičević, prvi na listi X. izborne jedinice na početku svog govora zahvalio se medijima na izvješćivanju tijekom cijele izborne kampanje kroz koju su prošli mnoga sela i gradove gdje su slušali riječi podrške ali i kritike te još jednom naglasio kako su pred svoj narod izišli ponizno.

Mislim da smo to pokazali i na veličanstvenom, najvećem skupu tijekom cijele ove kampanje, prije dva dana na splitskoj rivi. Bio je to doista praznik demokracije. Događaj koji je pomaknuo limite demokratske komunikacije. Mi pred svoj narod  uvijek izlazimo otvorena srca i uma i vjerujem da naš narod to prepoznaje i cijeni, rekao je Krstičević.

Damir Krstičević zahvalio se i svojim suborcima iz 4. gardijske brigade na podršci koju je dobio kao i na web stranici www.vjerodostojno.com koju su njegovi suborci izradili za njegovu kampanju, pratili događanja i ažurirali je sve do danas.  

General Damir Krstičević još jednom je pozvao sve da izađu na izbore i da dobro razmisle kome daju svoj glas, da odaberu prema svojoj savjesti ono što je najbolje za sve nas, za našu djecu i našu domovinu.

Zavrnuli smo rukave i doslovno obišli svako mjesto u  izbornoj jedinci, ali svaki kantun Splitu, saslušali prijedloge, kritike, razmišljanja građana i oni su najbolji kerozin svakome od nas. U Zagrebu ćemo se borit za bolji Split, i za bolju Dalmaciju, jer kad nama krene, krenut će i Hrvatskoj, istaknuo je Andro Krstulović Opara.

Neovisno o ljudima na listama na ovim izborima u nedjelju je samo jedna dilema,  želimo li da Vladu Republike Hrvatske vodi Andrej Plenković ili Zoran Milanović. To je izbor između vjerodostojnog i ne vjerodostojnog. Pozivam sva birače da izađu na izbore, te svoj glas daju listi koji predvodi živuća legenda i osvjedočeni domoljub general Krstičević, a ne onima koji su potpuno izgubili vjerodostojnost zanemarujući Split i Dalmaciju kroz 4 godine mandata, koji se bave svojim egom, svađaju se cijelim svijetom, pa i sa samim sobom izjavio je Petar Škorić.

Svaka ljubav počima i razvija se, pa tako i ljubav prema domovini, predlažem da škole svakom prvašiću na početku školske godine poklone hrvatsku zastavu. Tom simbolikom bi se započelo razvijanja emocije prema domovini i svom narodu, jer bez tog pokretača ne može se radit za opće dobro istaknuo je predsjednik Hrvatske demokršćanske zajednice Goran Dodig.

Ako analiziramo kapanju uočavam da je kapanja bila dostojanstvena i vjerodostojna, međutim jučer je za vrijeme trajanja procesije i  svete mise povodom obilježavanja Dana grada Solina, nad gradom kružio avion s transparentom jedne političke stranke, što je izazvalo negodovanje građana, što je nedopustivo radit za vrijeme takvog događaja. Pozivam birače da analiziraju programe i profesionalni život svakog od kandidata i na temelju toga odluče kome će dati svoja glas istaknuo je Blaženko Boban.

Borit ću se za da osobe sa invaliditetom sudjeluju u svim razinama vlasti, kao i za pomoć u realiziranju svih onih problema koje sam isticao u kampanji, a koji tište moje Imoćane istaknuo je Ante Babić

Predsjednik županijske mladeži HDZ-a Ante Bačić rekao je da njegov fokus u ovoj kampanji bila problematike mladih koju je nastojao aktualizirati i s kojom se duže vremena bavi. Moj zadatak je u budućnosti, Plenkovićevoj Vladi „ visiti za vratom“  kako bi sve predložene mjere za mlade se u stvarnosti  i realizirale.

Društvene mreže

Posjetite nas na društvenim mrežama:

    

Naš slogan

vjerodostojno